ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
   
   

20200330kop

 

 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου στις 13 Μαρτίου, είχε ανακοινώσει την αναστολή όλων των διοργανώσεων της μέχρι τις 31 Μαρτίου, λόγω της εξάπλωσης της Πανδημίας του ιού COVID-19, ενώ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί σήμερα, 30 Μαρτίου, το Δ.Σ. της ΚΟΠ αποφάσισε την ακύρωση των Πρωταθλημάτων Grassroots, Παίδων, Κοριτσιών και Νέων. Όσον αφορά τα Πρωταθλήματα Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, καθώς και τα Πρωταθλήματα Γυναικών, Futsal Ανδρών και U19 A’ Κατηγορίας, η απόφαση για αναστολή τους παρατείνεται, τουλάχιστον μέχρι τις 13 Απριλίου 2020, ημερομηνία κατά την οποία ισχύουν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση  για απαγόρευση των μετακινήσεων, εκτός ειδικών περιπτώσεων, όπως αυτές προβλέπονται από το διάταγμα που έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρακολουθεί την κατάσταση και οι αποφάσεις θα επαναξιολογηθούν, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

 

Πηγή: Ιστοσελίδα ΚΟΠ

koinianakoinosi

 

 

Το σκηνικό όπως διαμορφώθηκε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, εξετάστηκε σε τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή της ΚΟΠ, του ΠΑΣΠ, του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου και  Αντιπροσωπείας Προέδρων Σωματείων Ά Κατηγορίας.Κατά την διάρκεια της συζήτησης επικράτησε θετικό κλίμα για αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει. Στόχος των διαβουλεύσεων είναι το κοινό συμφέρον Σωματείων και ποδοσφαιριστών.Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, συμφώνησαν να επανέλθουν σε νέα τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς αύριο είναι προγραμματισμένη επικοινωνία μεταξύ της UEFA και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPRO.Στην τηλεδιάσκεψη της ερχόμενης Παρασκευής, ΠΑΣΠ και Σωματεία αναμένεται  να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

 

Πηγή: Ιστοσελίδα ΚΟΠ

 

 

uefa20200317

 
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020
 
H UEFA εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου σε σχέση με τις αποφάσεις που έρχουν παρθεί για το ποδόσφαιρο:


H UEFA ανακοινώνει την αναβολή του UEFA EURO 2020 που θα γινόταν το ερχόμενο καλοκαίρι. Η υγεία όλων όσων εμπλέκονται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αποτελεί προτεραιότητα για την UEFA. Επίσης, η απόφαση αυτή πάρθηκε για να μην μπει επιπλέον, αχρείαστη πίεση, στις κυβερνήσεις των χωρών που εμπλέκονται στη διοργάνωση του EURO. Η απόφαση αυτή, θα βοηθήσει όλες τις τοπικές διοργανώσεις οι οποίες βρίσκονται σε αναστολή λόγω του κορωνοϊου.


Όλες οι διοργανώσεις της UEFA και όλοι οι αγώνες (συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών φιλικών) για ομάδες και Εθνικές ομάδες, Ανδρών και Γυναικών αναβάλλονται, μέχρι νεότερης απόφασης.


Οι αγώνες play-off του EURO 2020 και τα διεθνή φιλικά που ήταν προγραμματισμένα για το Μάρτιο, θα παιχτούν, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, στις διαθέσιμες ημερομηνίες διεθνών φιλικών αγώνων του ερχόμενου Ιούνη.


Ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων διαφόρων πρωταθλημάτων και συλλόγων, θα κληθεί να εξετάσει πιθανές λύσεις για το πως θα διαμορφωθεί το καλεντάρι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, συνέπεια των σημερινών αποφάσεων της UEFA.


Οι πιο πάνω αποφάσεις λήφθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA μέσω τηλεδιάσκεψης και συζητήθηκαν με τους Προέδρους των 55 χωρών μελών της UEFA επίσης σε τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα.


«Είμαστε επικεφαλής ενός αθλήματος με το οποίο ασχολείται, ζει και αναπνέει ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων. Το άθλημα, πλήττεται από ένα αόρατο και γρήγορα αναπτυσσόμενο εχθρό. Σε αυτές τις ώρες, η ποδοσφαιρική κοινότητα καλείται να δείξει υπευθυνότητα, ενότητα και ανθρωπισμό», δηλώνει ο Πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Σέφεριν και προσθέτει:


«Η υγεία των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών καθώς και όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα, είναι η προτεραιότητα μας και μέσα σε αυτό το πνεύμα, η UEFA έχει καταθέσει μια σειρά επιλογών ούτως ώστε οι διοργανώσεις να ολοκληρωθούν για αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο με ασφάλεια. Είμαι πραγματικά περήφανος για την ανταπόκριση των συναδέλφων μου σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχει πραγματικό πνεύμα συνεργασίας και συναντίληψης και όλοι, αναγνωρίζουν ότι πρέπει να θυσιάσουμε κάτι, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ως κυβερνών σώμα του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, κάναμε τη μεγαλύτερη θυσία, μεταθέτοντας το EURO 2020, με τεράστιο κόστος για την UEFA. Όμως, θα κάνουμε ότι μπορουμε για να μην επηρεαστούν τα εν εξελίξει προγράμματα που χρηματοδοτούμε και αφορούν το γυναικείο ποδόσφαιρο, τα grassroots και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Πάνω από το κέρδος, βάλαμε το καλό του αθλήματος και όσων ασχολούνται με αυτό».


Συνεχίζοντας, ο Πρόεδρος της UEFA, αφού ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους την Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων και την FIFPro, δήλωσε πως δεν θα είχε κανένα νόημα το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το EURO κεκλεισμένων των θυρών γιατί, δεν θα ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως η UEFA επιθυμούσε, κυρίως φέτος που συμπληρώνονται 60 χρόνια από το ξεκίνημα της διοργάνωσης.


Επίσης, ο κ. Σέφεριν ευχαρίστησε τους Προέδρους των 55 χωρών μελών της UEFA για την στήριξη τους.


«Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις ερχόμενες εβδομάδες, όμως οι βασικές αρχές έχουν συμφωνηθεί και έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Δείξαμε όλοι ότι είμαστε υπεύθυνοι ηγέτες. Ο σκοπός, το καλό του ποδοσφαίρου, πάνω από το κέρδος. Αυτό έχουμε πετύχει σήμερα».


Να σημειωθεί πως έχει αναβληθεί και το COPA America 2020 μετά από συμφωνία της UEFA με την CONMEBOL. Έτσι, όλες οι ομάδες θα έχουν περισσότερο καιρό διαθέσιμους τους ποδοσφαιριστές τους.


Ο Πρόεδρος της UEFA τόνισε επίσης πως, οι προτεινόμενες ημερομηνίες για το EURO είναι από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου 2021 και πως, όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια και δεν θα μπορούν να είναι παρόντες, θα αποζημιωθούν πλήρως.


Οι αποφάσεις για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των διοργανώσεων της UEFA θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. 
 
Πηγή: Ιστοσελίδα ΚΟΠ

Symbol of law and justice in the empty courtroom, law and justice concept.

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  12/03/2020

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ

 

ΗΜΕΡΑ :    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   13/03/2020   ΩΡΑ  18.00

 

ΧΩΡΟΣ :  ΓΡΑΦΕΙΑ  ΠΟΑΣΠ

 

ΑΠΟ :  Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ

 

ΠΡΟΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ Π.Ο.Α.Σ.Π.

 

ΚΟΙΝ: Δ.Σ. ΚΟΠ, Δ.Σ. ΣΤΟΚ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ & ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΠΟΑΣΠ

 

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ σας παραπέμπει τις πιο κάτω υποθέσεις για εξέταση:

 

Αρ. υπόθ. 82/2019-2020

Καταγγελία εναντίον του  Χρίστου Μιχαηλίδη ΑΜ ΚΟΠ 203710, προπονητή του σωματείου Α Σ Μανδριών από το διαιτητή Αντρέα Παρασκευά και το παρατηρητή Αντρέα  γιατί μετά την αποβολή του με 2η κίτρινη κάρτα γύρισε και είπε στο διαιτητή <έβγαλες τη μάσκα τώρα ρε>  αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Α Σ Μανδριών – Προμηθέας Μουττάλλου ημερομηνίας 04/03/2020 για τη 4η αγωνιστική του ομίλου Premier ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 83/2019-2020

Καταγγελία εναντίον του  Λένου Κυριάκου ΑΜ ΚΟΠ 32145, προέδρου του Δ Σ του σωματείου Α Σ Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου από το διαιτητή Κλεάνθη Κλεάνθους γιατί κινήθηκε απειλητικά προς το Α΄ βοηθό διαιτητή Αντώνη Γρηγορίου και του είπε <θα σε λύσω, θα σε σκοτώσω> στο 83΄ του αγώνα Α Σ Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου – Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας ημερομηνίας 08/03/2020 για τη 6η αγωνιστική του ομίλου Premier ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 84/2019-2020

Καταγγελία εναντίον του  Άγη Καρσλίδη ΑΜ ΚΟΠ 2303458, Εφόρου του σωματείου Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας από το διαιτητή Κλεάνθη Κλεάνθους γιατί κινήθηκε απειλητικά προς το διαιτητή και του είπε <γ… τη μάνα σου, γ… το μο… που σε έκαμε, θα σε σκοτώσω μπάσταρδε, θα δεις τι θα πάθεις> στο 86΄ του αγώνα Α Σ Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου – Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας ημερομηνίας 08/03/2020 για τη 6η αγωνιστική του ομίλου Premier ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 85/2019-2020

Καταγγελία εναντίον του  Γιάννη Μοιρίδη ΑΜ ΚΟΠ 203699, Εφόρου του σωματείου Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας από το παρατηρητή Ξενοφών Ιωάννου γιατί φώναξε προς το διαιτητή και του είπε <είσαι πούτος> στο 86΄ του αγώνα Α Σ Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου – Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας ημερομηνίας 08/03/2020 για τη 6η αγωνιστική του ομίλου Premier ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 86/2019-2020

Καταγγελία εναντίον του Αλέξη Παπαπέτρου ΑΜ ΚΟΠ 24022, Προέδρου του Δ.Σ. του σωματείου Προμηθέας Μουττάλλου από το Δ. Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί εξύβριζε με χυδαίες φράσεις και απειλούσε το Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα Αναγέννηση/Ελπίδα -- Προμηθέας Μουττάλλου ημερομηνίας 07/03/2020 για τη 6η αγωνιστική του ομίλου Premier ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 87/2019-2020

Καταγγελία εναντίον του Χρίστου Γεωργίου, Προέδρου του Δ.Σ. του σωματείου Κ Ν Άρμου από τη διαιτητή Γαλάτεια Κοντάκκη γιατί πήγε στο κέντρο του γηπέδου και έσπρωξε με βίαιο τρόπο τον Α΄ Βοηθό διαιτητή Αντρέα Αντρέου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Κ Ν Άρμου – Μιλτιάδης Τάλας ημερομηνίας 08/03/2020 για τη 5η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 88/2019-2020

Αποβολή του Ιωάννη Βραχνού ΑΜ ΚΟΠ 37851 ποδοσφαιριστή του σωματείου Ποσειδώνας Γιόλου από το διαιτητή Χαράλαμπο Χαραλάμπους γιατί εξύβρισε το διαιτητή με τις φράσεις <έκαμες τα ούλλα ρε βλάκα, εν έχεις χαπάρι> αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Μιλτιάδης Τάλας – Ποσειδώνας Γιόλου ημερομηνίας 29/02/2020 για τη 4η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 89/2019-2020

Καταγγελία εναντίον του Θεοδόση Βρυζώνη Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του σωματείου Ποσειδώνας Γιόλου από το διαιτητή Χαράλαμπο Χαραλάμπους γιατί μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών με απειλητικές διαθέσεις και του είπε <όποτε παίζει η ομάδα της Γιόλου να δηλώνει κώλυμα> μετά το τέλος του αγώνα Μιλτιάδης Τάλας – Ποσειδώνας Γιόλου ημερομηνίας 29/02/2020 για τη 4η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 90/2019-2020

Αποβολή του  Ευστάθιου Κλείτου ΑΜ ΚΟΠ 44268 ποδοσφαιριστή του σωματείου Προμηθέας Μουττάλλου από το διαιτητή Γιαννάκη Ιωάννου γιατί εξύβρισε το διαιτητή αποκαλώντας τον <αχάπαρο> στο  90 του αγώνα Αναγέννηση/Ελπίδα – Προμηθέας Μουττάλλου ημερομηνίας 07/03/2020 για τη 6η αγωνιστική του ομίλου Premier ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 91/2019-2020

Αποβολή του  Λάκη Αθανασίου ΑΜ ΚΟΠ 16124 προπονητή του σωματείου Προμηθέας Μουττάλλου από το διαιτητή Γιαννάκη Ιωάννου γιατί κατευθύνθηκε προς το διαιτητή διαμαρτυρόταν, μπροστά από τους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας,  και με έντονο τρόπο του είπε <ότι πρέπει να σβηστεί η κίτρινη κάρτα που του έδειξε προηγουμένως> και <ετο εκάμετε τα ούλλα, εν να με ξαναχρειαστείτε> αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Αναγέννηση/Ελπίδα – Προμηθέας Μουττάλλου ημερομηνίας 07/03/2020 για τη 6η αγωνιστική του ομίλου Premier ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 92/2019-2020

Αποβολή του  Χριστοφή Χατζηκυριάκου ΑΜ ΚΟΠ 37107 ποδοσφαιριστή του σωματείου Ακρίτας Χλώρακας Β΄ 2015 από το διαιτητή Στέλιο Ζάγγουλο γιατί μετά από ένα ριψοκίνδυνο παίξιμο που του έγινε από αντίπαλο ποδοσφαιριστή αυτός αντέδρασε και τον χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος στο 83΄ του αγώνα Ακρίτας Χλώρακας Β΄2015 – St Georges F C  ημερομηνίας 07/03/2020 για τη 5η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 93/2019-2020

Αποβολή του  Jordan Taylor  ΑΜ ΚΟΠ 234074  ποδοσφαιριστή του σωματείου St Georges F C  από το διαιτητή Στέλιο Ζάγγουλο γιατί μετά από το κτύπημα που δέχτηκε στο πρόσωπο από αντίπαλο ποδοσφαιριστή αυτός αντέδρασε και τον χτύπησε στο πρόσωπο στο 83΄ του αγώνα Ακρίτας Χλώρακας Β΄2015 – St Georges F C  ημερομηνίας 07/03/2020 για τη 5η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 94/2019-2020

Αποβολή του  Αυγουστίνου Παπαϊωάννου ΑΜ ΚΟΠ 37379 ποδοσφαιριστή και Γραμματέα του Δ.Σ. του σωματείου Κ Ν Άρμου από τη διαιτητή Γαλάτεια Κοντάκκη γιατί ενώ ήταν στο πάγκο της ομάδας του και διαμαρτυρόταν ο βοηθός του υπέδειξε να ηρεμήσει και αυτό του απάντησε <θα πιάσεις τα αρχ….. μου> στο 29΄ του αγώνα Κ Ν Άρμου – Μιλτιάδης Τάλας  ημερομηνίας 08/03/2020 για τη 5η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 95/2019-2020

Αποβολή του  Μιχάλη Θεοδώρου ΑΜ ΚΟΠ 37932 ποδοσφαιριστή του σωματείου Κ Ν Άρμου από τη διαιτητή Γαλάτεια Κοντάκκη γιατί διαμαρτυρόμενο προς το βοηθό τον εξύβρισε με τη φράση <είσαι μαλάκας> στο 87΄ του αγώνα Κ Ν Άρμου – Μιλτιάδης Τάλας  ημερομηνίας 08/03/2020 για τη 5η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 96/2019-2020

Καταγγελία εναντίον του  Αυγουστίνου Παπαϊωάννου ΑΜ ΚΟΠ 37379 ποδοσφαιριστή και Γραμματέα του Δ.Σ. του σωματείου Κ Ν Άρμου από τη διαιτητή Γαλάτεια Κοντάκκη  γιατί μετά την αποβολή του έσπρωξε με βίαιο τρόπο τη διαιτητή στο 29΄ του αγώνα Κ Ν Άρμου – Μιλτιάδης Τάλας  ημερομηνίας 08/03/2020 για τη 5η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 97/2019-2020

Καταγγελία εναντίον του  Αυγουστίνου Παπαϊωάννου ΑΜ ΚΟΠ 37379 ποδοσφαιριστή και Γραμματέα του Δ.Σ. του σωματείου Κ Ν Άρμου από τη διαιτητή Γαλάτεια Κοντάκκη και το παρατηρητή Τάκη Λεωνίδα γιατί κατευθύνθηκε προς τον Α΄ βοηθό διαιτητή Αντρέα Αντρέου τον  έσπρωξε με βίαιο τρόπο κτυπώντας τον στο αριστερό χέρι, στο λαιμό και στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο βοηθός να πέσει στο έδαφος στο 29΄ του αγώνα Κ Ν Άρμου – Μιλτιάδης Τάλας  ημερομηνίας 08/03/2020 για τη 5η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 98/2019-2020

Αποβολή του Σωκράτη Μελανθίου ΑΜ ΚΟΠ 230470 Γενικού Αρχηγού του Δ.Σ. του σωματείου Κ Ν Άρμου από τη διαιτητή Γαλάτεια Κοντάκκη γιατί κλώτσησε μπάλα στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να αποτρέψει επίθεση της αντιπάλου ομάδας  στο 90+2΄ του αγώνα Κ Ν Άρμου – Μιλτιάδης Τάλας  ημερομηνίας 08/03/2020 για τη 5η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 99/2019-2020

Αποβολή του Δημήτρη Δημοσθένους ΑΜ ΚΟΠ 231436 ποδοσφαιριστή του σωματείου Κ Ν Άρμου από τη διαιτητή Γαλάτεια Κοντάκκη γιατί κατευθύνθηκε προς το μέρος της και την εξύβρισε με τις φράσεις <είσαι αχάπαρη, παρέτα δεν κάμνεις> και στη συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών έβγαλε τη φανέλα του και προκαλούσε τη διαιτητή να του δείξει κάρτα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Κ Ν Άρμου – Μιλτιάδης Τάλας  ημερομηνίας 08/03/2020 για τη 5η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 100/2019-2020

Καταγγελία εναντίον του  Αυγουστίνου Παπαϊωάννου ΑΜ ΚΟΠ 37379 ποδοσφαιριστή και Γραμματέα του Δ.Σ. του σωματείου Κ Ν Άρμου από τη διαιτητή Γαλάτεια Κοντάκκη γιατί πήγε στο κέντρο του γηπέδου και έσπρωξε με βίαιο τρόπο τον Α΄ βοηθό διαιτητή Αντρέα Αντρέου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Κ Ν Άρμου – Μιλτιάδης Τάλας  ημερομηνίας 08/03/2020 για τη 5η αγωνιστική του ομίλου Standard ΠΟΑΣΠ 2019/2020.

 

Αρ. υπόθ. 101/2019-2020

Διακοπείς αγώνας Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας – Α Σ Μανδριοών ημερομηνίας 11/03/2020 για τη 7η αγωνιστική του ομίλου Premier ΠΟΑΣΠ 2019/2020. Ο αγώνας διεκόπη στο 3΄ όταν η ομάδα της Χρυσομηλιάς έμεινε στο αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές.

 

Αρ. υπόθ. 102/2019-2020

Καταγγελία εναντίον του Ταξιάρχη Θανέλα ΑΜ ΚΟΠ 47826 ποδοσφαιριστή του σωματείου Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί με ανάρτηση στη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) ύβρισε την Ομοσπονδία αφού έγραψε τα ακόλουθα <κύριοι της Ομοσπονδίας… Στείλτε και άλλους να παίρνουν 100 ευρώ να μας χαλάνε της Κυριακές μας. Αφήνουμε τις οικογένειες μας και εκτός του 50 εύρου παίρνουν άλλα 100. Συνεχίστε έτσι..>    

 

Δ.Σ.  ΠΟΑΣΠ

KOP20200310

 

 

Μετά τις σημερινές πολιτικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κύπρο, όπου μεταξύ άλλων λήφθηκε απόφαση για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών των ποδοσφαιρικών αγώνων, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, προχωρεί σε υιοθέτηση και υλοποίηση της σχετικής απόφασης.Λεπτομέρειες για τα νέα δεδομένα σχετικά με τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων, θα δοθούν το επόμενο διάστημα ενώ με την ευκαιρία να πληροφορήσουμε πως η ΚΟΠ έχει προχωρήσει από το πρωί σε προώθηση ενημερωτικού υλικού προς τα Σωματεία της για λήψη προληπτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.Το μέτρο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών αφορά τους αγώνες όλων των Κατηγοριών της ΚΟΠ, Futsal και Γυναικείου καθώς και τους αγώνες των Εθνικών μας ομάδων, μεταξύ αυτών και τον αυριανό αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Αλβανία.Σύμφωνα με την απόφαση της Κυβέρνησης, το μέτρο αυτό ισχύει, σε πρώτη φάση, μέχρι τις 31 Μαρτίου.Η ΚΟΠ επιφυλάσσεται στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων, τα οποία θα συζητηθούν στην προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συνεδρία της Εκτελεστικής της Επιτροπής.

 

Πηγή :  Ιστοσελίδα ΚΟΠ 

   
images/banners/rainbow_banner.jpg  images/banners/banner-coffee_ball_cafe.png  images/banners/banner_opap_charal_theodorou.png  images/banners/banner_fuel_energy.png  images/banners/PAPANTONIOU_ENGLISH__LOGO_121_x_121_cmjpg_NEW.jpg  images/banners/unitech_banner.png  images/banners/cielo_tavern_banner.jpg  
   
images/banners/cafe_me_logo.jpeg  images/banners/Vintage-Art-House_LOGO.jpg  images/banners/banner_cups_cafe.png  images/banners/alexander_college_banner_1.jpg  images/banners/kipos_edem_banner.png  images/banners/logo-vector-pantone.jpg  images/banners/TASTY-LOGO.jpg  images/banners/coffeebrands_banner.png  images/banners/pasalimani_banner.png  images/banners/logo_zaggoulos.png  images/banners/george_xenia.jpg  images/banners/ppa_autocrash_ltd_banner.jpg  
   

KOAcfa logoOPAPcarslberg

   
© 2011 Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγροτικών Σωματείων Πάφου