ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
   
   

Σας ενημερώνουμε ότι η ΚΟΠ με σημερινή (26/9/2019) εγκύκλιο της αποφάσισε την τροποποίηση του κανονισμού  που αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν εγγεγραμμένοι σε οποιοδήποτε σωματείο της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ πριν από τα 20 τους χρόνια.

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΚΟΠ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ 26/09/2019

 

Με βάση την απόφαση οι ποδοσφαιριστές αυτοί δικαούνται να συνεχίζουν να αγωνίζονται στις ομάδες τους που ήταν εγγεγραμμένοι μέχρι 31 Μαϊου 2019.

 

Ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι πάνω από 22 ετών την 1/1/2019 και θα μεταγγραφεί ή θα εγγραφεί για πρώτη φορά και δεν ήταν εγγεγραμμένος πριν από τα είκοσι του σε  οποιοδήποτε σωματείο της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ υποχρεωτικά θα αναγραφεί στο κατάλογο του σωματείου όπου θα εγγραφεί.

 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 6 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

 

Στο κατάλογο αυτό μπορούν να εγγραφούν μέχρι και έξι ποδοσφαιριστές. Οι καταλόγοι πρέπει να υποβληθούν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος 2019/2020.    

   
images/banners/rainbow_banner.jpg  images/banners/banner-coffee_ball_cafe.png  images/banners/banner_opap_charal_theodorou.png  images/banners/banner_fuel_energy.png  images/banners/PAPANTONIOU_ENGLISH__LOGO_121_x_121_cmjpg_NEW.jpg  images/banners/unitech_banner.png  images/banners/cielo_tavern_banner.jpg  
   
images/banners/cafe_me_logo.jpeg  images/banners/Vintage-Art-House_LOGO.jpg  images/banners/banner_cups_cafe.png  images/banners/alexander_college_banner_1.jpg  images/banners/kipos_edem_banner.png  images/banners/logo-vector-pantone.jpg  images/banners/TASTY-LOGO.jpg  images/banners/coffeebrands_banner.png  images/banners/pasalimani_banner.png  images/banners/logo_zaggoulos.png  images/banners/george_xenia.jpg  images/banners/ppa_autocrash_ltd_banner.jpg  
   

KOAcfa logoOPAPcarslberg

   
© 2011 Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγροτικών Σωματείων Πάφου