ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
   
   

bala gipedo

 

 

 

28/11/2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ σας ενημερώνει σχετικά με αλλαγές που έγιναν κατόπιν αιτημάτων των σωματείων και αφορούν το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκυριάκου 30/11-1/12/2019.

 

·   ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ Β΄ 2015  - Α Σ ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ ΠΑΦΟΥ 

 

Ο αγώνας οποίος ήταν προγραμματισμένος τη Κυριακή 1/12/19 και ώρα 2.30μμ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28/11/2019 στις 7.00μμ στο Κοινοτικό Γήπεδο Τάλας κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο σωματείων λόγω επανασποράς του Κοινοτικού Γηπέδου Χλώρακας.

 

 

·   Α.Σ. ΚΙΣΣΟΣ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ - ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ   

 

Ο αγώνας οποίος ήταν προγραμματισμένος τη Κυριακή 1/12/19 και ώρα 2.30μμ στο Κοινοτικό Γήπεδο Κισσόνεργας θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και ώρα στο Κοινοτικό Γήπεδο Τάλας κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου λόγω επανασποράς της έδρας του.

 Για το  Δ.Σ.  ΠΟΑΣΠ

   
images/banners/rainbow_banner.jpg  images/banners/banner-coffee_ball_cafe.png  images/banners/banner_opap_charal_theodorou.png  images/banners/banner_fuel_energy.png  images/banners/PAPANTONIOU_ENGLISH__LOGO_121_x_121_cmjpg_NEW.jpg  images/banners/unitech_banner.png  images/banners/cielo_tavern_banner.jpg  
   
images/banners/cafe_me_logo.jpeg  images/banners/Vintage-Art-House_LOGO.jpg  images/banners/banner_cups_cafe.png  images/banners/alexander_college_banner_1.jpg  images/banners/kipos_edem_banner.png  images/banners/logo-vector-pantone.jpg  images/banners/TASTY-LOGO.jpg  images/banners/coffeebrands_banner.png  images/banners/pasalimani_banner.png  images/banners/logo_zaggoulos.png  images/banners/george_xenia.jpg  images/banners/ppa_autocrash_ltd_banner.jpg  
   

KOAcfa logoOPAPcarslberg

   
© 2011 Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγροτικών Σωματείων Πάφου