Φωτογραφίες Retro  

   

Χρήσιμα  

   

kipos edem banner

 
 
 
 
   

Οι εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, ολοκληρώθηκαν με την έγκριση τεσσάρων νέων Σωματείων που θα λάβουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα Δ' Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν τρεις ομάδες που ανέβηκαν από το Πρωτάθλημα Ένταξης ΚΟΠ, ο Κέδρος Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, η Ελπίδα Αστρομερίτη, η ΑΕΚ Κοράκου καθώς και το προσφυγικό Σωματείο της ΑΕΚ Κυθρέας, μετά την επαναδραστηριοποίηση του.

Δεν εγκρίθηκε η αίτηση του Λειβαδιακού/Σαλαμίνας Λειβαδιών που δεν ικανοποιεί βασικές προϋποθέσεις εγγραφής του στο μητρώο μελών ΚΟΠ.

Μετά την πιο πάνω απόφαση, το νέο Πρωτάθλημα Δ' Κατηγορίας περιόδου 2011/2012 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή δεκαπέντε ομάδων.

   

alexander college banner 2alexander college banner 2

 
 
 
 
   

Α' Κατηγορία 2018-2019  

   

Β' Κατηγορία 2018-2019  

   

Σαν Σήμερα  

Δεν υπήρξαν αγώνες Σαν Σήμερα!
   
images/banners/cafe_me_logo.jpeg  images/banners/Vintage-Art-House_LOGO.jpg  images/banners/banner_cups_cafe.png  images/banners/logo-vector-pantone.jpg  images/banners/TASTY-LOGO.jpg  images/banners/coffeebrands_banner.png  images/banners/pasalimani_banner.png  images/banners/logo_zaggoulos.png  images/banners/george_xenia.jpg  images/banners/ppa_autocrash_ltd_banner.jpg  
   

KOAcfa logoOPAPcarslberg

   
© 2011 Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγροτικών Σωματείων Πάφου